TIME & LOCATION

Heading 2

Heading 2

10:00 - 17:00

Grote Kerk
Rond de Grote Kerk 12
2513 AM Den Haag

IamExpat Fair

Expats zijn wereldburgers, maar ze hebben nog steeds lokale behoeften. Of je nu een nieuwkomer of een langdurig inwoner bent, er is veel te leren over het leven in Nederland: van het vinden van een huis, werk of school voor je kinderen, tot het kiezen van een accountant, juridisch adviseur of MBA te kiezen en nog veel meer.
De IamExpat Fair is een internationaal eendaags evenement dat is opgezet om de expat-gemeenschap in Nederland te verbinden en te ondersteunen.

ENTRY FEE:

REGISTRATION:

CONTACT:

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.