TIME & LOCATION

Heading 2

Heading 2

10:00 - 20:00

Roland Holstlaan 751.
Delft

Taste Friday!

Taste Friday is een levendig caf� in de gemeenschap aan de Roland Holstlaan 751. In de gezellige kamer met open haard en op ons ruime terras kunt u genieten van een goede kop koffie en huisgemaakt gebak. Een ideale plek om te ontspannen en bij te kletsen ( inclusief wifi!), aan de bar zitten, een spelletje te spelen of genieten van de mooie tuin. Er is voldoende ruimte voor de kinderen om daar te spelen.

Elke vrijdag zijn we geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Je kunt ook meedoen voor het avondeten, meld je aan op de registratielink. Voor het diner is een donatiewaarde van 2,50 euro vereist. We vragen niets voor het eten of de koffie, maar je kunt geven wat het waard is in onze pot.

ENTRY FEE:

2

REGISTRATION:

CONTACT:

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.