TIME & LOCATION

Heading 2

Heading 2

9:00

Universiteit Utrecht,
Heidelberglaan 8,
Utrecht, Den Haag

Training voor het Utrecht Network: 'Ondersteuning voor vluchtelingen in het hoger onderwijs optimaliseren

Het doel is de capaciteit van universiteiten te verbeteren bij het bijstaan van vluchtelingen en bedreigde academici op de campus en om inzicht te geven in de belangrijkste componenten van een succesvol en duurzaam vluchtelingenprogramma om de participatie te vergroten en het bewustzijn over de integratie van vluchtelingen in het hoger onderwijs te vergroten. Het doel van de training is ook om een forum te bieden voor (toekomstige) uitwisselingen en samenwerking op dit gebied. Deze training is bedoeld voor academische en administratieve medewerkers van alle niveaus van het Utrecht Netwerk die zich bezighouden met vluchtelingenzaken. Deelnemers zullen zorgdragen voor hun eigen kosten voor reizen en accommodatie.De deadline voor aanmelding voor dit evenement is 23 maart. De registratielink is nog steeds geopend, als je ge�nteresseerd bent om deel te nemen aan dit evenement, neem dan contact op met Elena Valbusa, projectleider van InclUUsion aan de Universiteit Utrecht: e.valbusa@uu.nl.

ENTRY FEE:

0

REGISTRATION:

CONTACT:

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.