Eenjarig schakelprogramma voor vluchtelingen/anderstaligen

NHL Stenden
Leeuwarden, Friesland
Educatief
HBO

VOOR VLUCHTELINGEN

NHL Stenden biedt een cursus speciaal voor vluchtelingen in de provincie Friesland om het voor vluchtelingen mogelijk te maken om bij NHL Stenden te studeren. De cursus start in september 2018. Deze voorbereidingscursus laat vluchtelingen wennen aan het Nederlandse onderwijssysteem, brengt de Nederlandse taal op een hoger niveau en laat hen extra cursussen nemen die nodig zijn om een Nederlands of Engels bachelorprogramma te starten.

ContactTialda Dijkstra, coordinator

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.