InclUUsion

Universiteit Utrecht
Utrecht
Educatief
WO

VOOR VLUCHTELINGEN

IncIUUsion van Universiteit Utrecht is gericht op studenten die momenteel 'in de wacht' staan in noodopvangcentra, vluchtelingencentra of in hun nieuwe huizen. Het biedt nieuwkomers de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan alle soorten cursussen aangeboden door de Universiteit Utrecht. Alle nieuwkomers met een academische achtergrond en Engels op goed niveau zijn welkom bij het InclUUsion-project. Deelnemers moeten een opleidingsniveau hebben dat gelijkwaardig is aan het Nederlandse vwo-diploma (zes jarig middelbare schooldiploma, voorbereidend op wetenschappelijk onderwijs) of een afgerond eerste jaar onderwijs aan een hogeschool.

Contact


Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.