Voorbereidend Jaar voor Vluchtelingstudenten

Universiteit Leiden
Leiden
Educatief
WO

VOOR VLUCHTELINGEN

Het Voorbereidingsjaar Leiden biedt studenten van 18 tot en met 30 jaar met een vluchtelingenachtergrond de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en het niveau te bereiken dat vereist is om aan het hoger onderwijs deel te nemen. Met dit initiatief van Universiteit Leiden en Hogeschool van Leiden kunnen vluchtelingstudenten aan de bacheloropleiding deelnemen. Omdat dit een gezamenlijk initiatief is, kunnen lessen worden gevolgd aan de Universiteit van Leiden, evenals aan de Hogeschool van Leiden.

Contact

Facebook: @HSLeidenNL


Piet Hein van der Ploeg. Director International Projects
Telephone: +31648133616

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.