Vluchtelingen werkervaringsprogramma

Universiteit van Amsterdam (UvA)
Amsterdam
Educatief
WO

De Universiteit van Amsterdam biedt werkervaringsplaatsen aan voor vluchtelingen in de regio Amsterdam met een bachelordiploma. Het doel van het programma is om geschoolde vluchtelingen te helpen hun startpositie op de arbeidsmarkt te verbeteren en hun kansen op een baan te vergroten. De deelnemer werkt gedurende 2 tot 4 dagen per week over een periode van 6 maanden aan de UvA, de Hogeschool van Amsterdam (HvA) of de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De taken ondersteunen diensten zoals financi�le administratie, studentenadministratie of de bibliotheek. De deelnemer zal ook deelnemen aan Nederlandse taalcursussen en workshops voor loopbaanori�ntatie bijwonen die worden aangeboden door de UvA. Tijdens de plaatsing kunnen vluchtelingen voordelen blijven ontvangen van de Nederlandse overheid. De plaatsing start twee keer per jaar.

Contact

T: 0205252595

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.