Training in Mobiele Educatie voor Syrische Vluchtelingdocenten

Universiteit Leiden
Leiden
Educatief
WO

VOOR VLUCHTELINGEN

In de training in mobiel onderwijs voor Syrische vluchteling-leraren aangeboden door de Universiteit Leiden, kunnen deelnemers educatieve programma's, curricula en lessen ontwikkelen en verzorgen. Ze zullen ook een reeks ICT-applcaties kunnen gebruiken voor mobiel onderwijs (tablets, apps, facebook, youtube, websites, etc.). Tegen het einde van de training zullen de deelnemers onderwijsprogramma's hebben ontworpen en gestart voor een doelgroep naar keus. Kandidaten moeten een diploma hebben dat gelijkwaardig is aan een Nederlandse universitaire bachelor in een van de vakken wiskunde, natuurkunde, scheikunde of computerwetenschappen/ICT. Ze moeten ook ervaring hebben in het onderwijs en een B1-niveau in Nederlands hebben.

Contact


Jeroen 't Hart, Director Student & Educational Affairs
Telephone: +31 71 527 7259

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.