VU programma voor Academische Vrijheid/Wetenschappers in risico

Vrije Universiteit Amsterdam
Amsterdam
Educatief
WO

VOOR VLUCHTELINGEN

Het VU-programma voor Academische Vrijheid heeft als doel een veilige en inspirerende werkplek te bieden voor onderzoek, onderwijs en opleiding. Een universitaire afdeling biedt de geleerden een bezoekende positie en rekent de geleerde bij in reguliere departementale activiteiten. Afhankelijk van de loopbaanfase van de geleerde, kan hij/zij academisch onderzoek, PhD studies of toegepast onderzoek doen namens anderen. Het meeste werk speelt zich af op een laag profiel vanwege beveiligingsproblemen bij geleerden die risico lopen/gevluchte geleerden. UAF organiseert een jaarlijkse bijeenkomst tussen geleerden uit Nederland en Belgi� en de co�rdinatoren van de gastinstellingen. Nieuwkomers worden op de universiteit ge�ntroduceerd door de co�rdinator en academische gastheer. Het gemiddelde verblijf op deze universiteit ligt tussen de 12 en 15 maanden (tot nu toe).

ContactMarinus Kool

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.