Heading 6
Heading 6

Bold Title

Heading 6
Heading 6
Voor deze update moet je alle afbeeldingen voor dit project uploaden

VOOR VLUCHTELINGEN

"Academische pre-bachelor
Voltooi je inburgeringseisen en bereid je tegelijkertijd voor op een bachelor-major.
Voor wie?
Ben je momenteel bezig met je inburgering? Wil je studeren aan de Universiteit van Tilburg of een andere Nederlandse universiteit, maar heb je nog niet het juiste diploma? Dan is het pre-bachelorjaar iets voor jou. Het pre-bachelorjaar is bedoeld voor deelnemers die de eisen voor inburgering willen invullen en tegelijkertijd voldoen aan de eisen voor een major aan de universiteit van Tilburg.

Tijdens het pre-bachelorjaar voltooi je het Staatsexamen NT2, programma II en de overige onderdelen van het inburgeringsexamen (Kennis van de Nederlandse Maatschappij en ori�ntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt). Je neemt ook verschillende vakken en modules om je voor te bereiden op een bachelor op universitair niveau. Bijzondere aandacht wordt besteed aan Nederlands, Engels en wiskunde.
Meer informatie?
Kijk op onze website of bel 013-4662508
"

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.