Heading 6
Heading 6

Bold Title

Heading 6
Heading 6
Voor deze update moet je alle afbeeldingen voor dit project uploaden

VOOR IEDEREEN

Het leersysteem van Codam is ontworpen om je talent te ontketenen en deuren te openen voor nieuwe kansen. Het is onze missie om een nieuwe generatie te helpen de toekomst vorm te geven.
Als je tussen de 18 en 30 jaar oud bent en een professionele programmeur van het hoogste niveau wilt worden, ben je op de juiste plek. Je hebt geen kwalificaties of diploma's nodig en Codam zal je niets in rekening brengen. Je hoeft alleen doorzettingsvermogen te hebben en de wens om te leren leren. De cursus is ontworpen om drie en een half jaar te duren en het is full-time.
Heb je interesse? Bezoek de website voor meer informatie.

E-mail

Facebook: @codamcodingcollege
Instagram: @codamcollege
Twitter: @CodamCollege
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/codamcollege/

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.