Heading 6
Heading 6

Bold Title

Heading 6
Heading 6
Voor deze update moet je alle afbeeldingen voor dit project uploaden

VOOR VLUCHTELINGEN

Hogeschool HAN biedt een intensieve, voltijdse taalcursus aan die binnen een jaar moet worden afgerond en die vluchtelingen helpt het B2-niveau te halen dat vereist is voor programma II van het Staatsexamen NT2. De taal en het voorbereidingsjaar voldoen aan de integratie-eisen. Deze omvatten: - slagen voor Programma II van het Staatsexamen NT2 - slagen voor de 'Kennis van Nederlandse Maatschappij toets - slagen voor de toets 'Arbeidsmarktori�ntatie'. Vluchtelingen moeten een diploma van buiten Nederland hebben, maar als het buitenlandse diploma niet aan de eisen voldoet, kunnen vluchtelingen zich concentreren op de ontbrekende onderwerpen tijdens het taal- en het voorbereidingsjaar. Deze omvatten: Engels, wiskunde, natuurkunde, scheikunde of biologie. Deze cursussen helpen vluchtelingen de 21+ toelatingsexamens te behalen, waardoor ze zich kunnen inschrijven voor een HAN-opleiding.

E-mailHAN Talencentrum
Telephone: (024) 353 03 04

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.