Heading 6
Heading 6

Bold Title

Heading 6
Heading 6
Voor deze update moet je alle afbeeldingen voor dit project uploaden

VOOR VLUCHTELINGEN

Hogeschool Zuyd biedt een prebachelor aan om vluchtelingen voor te bereiden op een Nederlandse bacheloropleiding. Deze bestaat uit het Nederlands als tweede taal - NT2 (van B1 tot minimaal B2 niveau), Wiskunde, Engels, Studievaardigheden, Studiekeuze, Onderwerpen van het onderwijs dat ze willen volgen en coaching. De pre-bachelor biedt vluchtelingen de mogelijkheid om de taal te leren, maar ook de vaardigheden die ze nodig hebben in het Nederlandse onderwijs. Ze zullen intensieve begeleiding krijgen zodat ze de juiste keuze kunnen maken voor een studie die past bij hun achtergrond en ambities. De pre-bachelor biedt: een NT2-diploma op niveau B2, havo-diploma's voor wiskunde en Engels, ervaring in het Nederlandse onderwijs en een goede voorbereiding op een vervolgstudie. De pre-bachelor is niet verplicht en vluchtelingen zijn welkom bij Hogeschool Zuyd als ze Nederlands B2 niveau hebben en een diploma op havo- of mbo 4-niveau. Daarnaast kunnen er specifieke toelatingseisen per cursus zijn.

E-mailHilde van Schaeren, coordinator
Mark van Leersum, program coordinator:
Telephone: +31 (0) 6 38073273

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.