Heading 6
Heading 6

Bold Title

Heading 6
Heading 6
Voor deze update moet je alle afbeeldingen voor dit project uploaden

VOOR VLUCHTELINGEN

Restart Network is een non-profitorganisatie die vluchtelingen en ondervertegenwoordigde minderheden in staat stelt hun potentieel te bereiken door middel van een eenjarig, collegegeldloos codeerprogramma.Om je aan te kunnen melden bij Restart Network, moeten vluchtelingen vloeiend Engels kunenn spreken, permanent asiel hebben in Nederland (indien van toepassing) - zodat ze onbeperkt kunnen werken en enthousiast over technologie kunnen zijn. Fulltime inzet is verplicht. Er is geen ervaring met coderen vereist, maar er wordt verwacht dat deelnemers meer dan 60 uur per week in het programma stoppen.

E-mail

teodor@restart.networkfred@restart.network


Facebook: @restartnetwork
Twitter: @Restart_Network
Youtube: Restart Network


Teodor Cataniciu; Frederick Rustler
General 06 39109150

Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.