Right2Education, net als MUCT, is bedoeld om de onderwijskloof te dichten en vluchtelingen te voorzien van de ervaring en noodzakelijke informatie om hun eigen integratieproces te bevorderen.

Door MUCT te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid

Recent Geüploade

Projecten

Universiteit Tilburg

Academische Pre-Bachelor

Tilburg

VOOR VLUCHTELINGEN

Universiteit Tilburg

Sportcentrum van de Universiteit van Tilburg

Tilburg, Noord-Brabant

VOOR VLUCHTELINGEN

Coding College Amsterdam(CODAM)

CODAM

Amsterdam

VOOR IEDEREEN

Universiteit Tilburg

Lecture series: introducing the Netherlands

Tilburg, Noord-Brabant

VOOR VLUCHTELINGEN

De Haagse Hogeschool

Schakeljaar

Den Haag

VOOR VLUCHTELINGEN

Stichting Collective Nouns

De Voorkamer

Utrecht

VOOR VLUCHTELINGEN

Ideeënbus
 

WAT IS

MUCT?

MUCT - My University Cares Too :)

MUCT is niet alleen een online platform, maar het is een gemeenschap - onderwijzers, diversiteitsambtenaren, toelatingsambtenaren, studentengroepen en verenigingen, culturele groepen, taalscholen en non-profitorganisaties die samenwerken om te helpen, om inclusie te bevorderen en collega's te inspireren om hetzelfde op hun campussen te doen.

MUCT is ontstaan uit een gat in de behoeften van studenten op universitair niveau; Vaak worden deze studenten geconfronteerd met uitdagingen die leiden tot problemen bij het verbinden met de campusgemeenschap. Dit is op zijn beurt waarschijnlijk van invloed op hun slagingspercentage op school.

 

Zij die stoppen met school doen dit meestal, niet omdat ze niet slim zijn, maar omdat ze niet de nodige sociaal-culturele en educatieve ondersteuning hebben om hun potentieel te bereiken. Daarom begrijpend dat studenten van vandaag de leiders van morgen zullen zijn, willen we inclusie in de Nederlandse samenleving bevorderen voor toekomstige generaties door een bijdrage te leveren aan het succesvol opleiden van vluchtelingstudenten, wat op zijn beurt de diversiteit in alle Nederlandse instellingen zal bevorderen.

Het doel van dit project is om vluchtelingen een betere kans te geven om hun studie in de Nederlandse instellingen voor hoger onderwijs te beginnen en af te maken, waardoor de uitval wordt verminderd en om hun sociale netwerk te helpen bouwen voor ondersteuning en duurzame integratie in de Nederlandse samenleving.

 

30+

Nederlandse Hogeronderwijs Instellingen

50+

Projecten, Beurzen & Andere Initiatieven

Onze Partners en supporters

GETUIGENISSEN

Christina

She Matters

" Ik denk dat het zo cruciaal is, omdat we met elkaar moeten communiceren wat er in onze gemeenschap aan de hand is om nieuwkomers te helpen, wat we collectief aan het doen zijn en wat we individueel doen.

Laten we onze middelen samenbrengen en echt samenwerken om het beste te doen dat we kunnen! Maar het is ook goed voor nieuwkomers, want misschien hebben ze interesse in een bepaald vakgebied, dan kunnen ze de sleutelwoorden in de database zoeken en dan verschijnt de informatie.

Het is dus zo handig op zoveel verschillende niveaus. Dus ja, het is 'geweldig'. "

Mohaimen

Hogeschool Rotterdam

student

Ik werd beïnvloed door deze database, omdat het gaat om belangrijke onderwerpen die in Nederland opkomen.

 

De erkenning van dit project is erg belangrijk.. ”

Gabriela 

Erasmus University

Student

" Integratie, taalbarrière en culturele verschillen kunnen de belangrijkste problemen zijn waarmee studenten van migranten en vluchtelingen in de studentengemeenschap worden geconfronteerd "

KOM IN CONTACT

WE ZOUDEN GRAAG VAN JE HOREN

VOOR VRAGEN

VOOR PROJECT EN EVENEMENT-INDIENING

VOOR TECHNISCHE HULP

 
UNIEKE HITS
Vind je het leuk wat we doen? Volg ons
Copyright © 2018 Unity In Diversity. ALL RIGHTS RESERVED

DISCLAIMER

To the best of our knowledge, the information contained herein is accurate and reliable as of the date of publication; however, we do not assume any liability whatsoever for the accuracy and completeness of the above information. Unity in Diversity makes no warranties which extend beyond the description contained herein. Any information given in this statement does not constitute any warranty of  fitness for a particular use.It is the user's responsibility to investigate and confirm the information, in order to satisfy themselves as to the suitability of such information for their particular purpose.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zover wij weten, is de hierin opgenomen informatie juist en betrouwbaar vanaf de publicatiedatum; wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de bovenstaande informatie. Unity in Diversity biedt geen garanties die verder gaan dan de beschrijving in dit document. Alle informatie in deze verklaring vormt geen garantie voor geschiktheid voor een bepaald gebruik. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de informatie te onderzoeken en te bevestigen, om zichzelf ervan te overtuigen dat deze informatie geschikt is voor hun specifieke doel.